Erhverv

Briterne præsenterer arvtageren til en legende

Den nye Land Rover Defender kan stadigvæk forcere Sahara uden at kny, men design, teknik og komfort er kørt ind i de moderne tider.

Der var enorm interesse for den nye Land Rover Defender, som var udstillingens største nyhed, når det gælder de konventionalle modeller. Foto: Land Rover Den er selvfølgelig mere buttet end den helt kantede forgænger, men den nye Land Rover Defender er fortsat en høj og ganske firkantet firehjulstrækker. Foto: Land Rover Læg især mærke til de specielle baglygter, der får Defender til at tage sig ganske futuristisk ud. Foto: Land Rover Interiøret er holdt i en stram og praktisk stil, men selvfølgelig med avancerede skærme. Foto: Land Rover

Lad os slå det fast med samme. I den nye Land Rover Defender ligner man stadigvæk et medlem af Eventyrernes Klub, men Defender anno 2019 har ikke så meget som en møtrik til fælles med den legendariske forgænger.

Den stadigvæk firkantede vogn er udviklet fra bunden og sandsynligvis den model, som fabrikken har brugt flest timer på at udvikle. For hvordan i alverden lancerer man afløseren til en bil, der i princippet ikke har ændret sig ret meget, siden den første Land Rover kom i 1948. ..

Læs også