Erhverv

Overskuddet dykker i Michael Laudrups vinforretning

Selv om der fortsat er sorte tal på bundlinjen i Laudrup Vinimport, er overskuddet dykket kraftigt siden sidste år, viser nyt regnskab.

Trods mere end 25 år på bagen er Michael Laudrups vinforretning fortsat ikke den store overskudsforretning. Her ses et billede af den danske fodboldlegende fra da han var manager i walisiske Swansea itilbage i 2012. Arkivfoto: AP Photo/Sang Tan Foto: Sang Tan

Overskuddet i den tidligere landsholdstjerne Michael Laudrups vinforretning skrumper markant.

Laudrup Vinimport kommer således ud af det skæve regnskabsår 2018/19 med et overskud på 0,4 mio. kr. mod et overskud på 1,3 mio. kr. året før.

Det viser det årsregnskab, som Laudrup Vinimport netop har offentliggjort.

Laudrup Vinimport er i fællesskab ejet af Michael Laudrup og Per Kristensen Buhl. Sidstnævnte beklæder også rollen som adm. direktør i vinforretningen.

Hos ledelsen i Laudrup Vinimport er man da heller ikke tilfredse med overskuddets størrelse, som man betegner som »ikke tilfredsstillende«.

»Dette er ikke så tilfredsstillende som sidste år, hvilket var vores 25 års-jubilæumsår, men også et år, hvor vi har haft flere udfordringer, end vi selv havde forventet,« skriver Laudrup Vinimport i regnskabet.

Bruttofortjenesten lander på 10,6 mio. kr. i dette regnskabsår mod 11,3 mio. kr. sidste år, mens driftsresultatet ender med et plus på 0,5 mio. kr. sammenlignet med et overskud på 1,4 mio. året før.

»Bruttoomsætningen er på niveau med sidste år, men øgede investeringer, organisationsændringer og fald i omsætningen på nøglekunder har betydet et mindre resultat end sidste år; igen mindre end forventet,« skriver ledelsen i regnskabet.

Egenkapitalen i selskabet er på lige under 6 mio. kr., viser regnskabet.

BRANCHENYT
Læs også