Erhverv

Rasende passagerer kræver penge tilbage efter krydstogt »fra helvede«

Med en pris på op mod 44.000 kr. forventede krydstogtgæsterne på Norwegian Spirit det ypperste. De fik sig noget af en overraskelse.

Massevis af passagerer kræver pengene tilbage for en fejlslagen tur med selskabet Norwegian Cruise Line. Skibet på billedet er et genrebillede. Foto: Joachim Ladefoged

Passagerer kræver nu pengene tilbage for en luksuskrydstogt, der gik alt andet end som planlagt.

De mener langt fra, at skibets 2.000 gæster fik den to ugers luksustur, som selskabet stillede dem i udsigt, og som de betalte op mod 44.000 kr. for at deltage i.

Det skriver Daily Mail.

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line lovede blandt andet, at passagererne på krydstogsskibet Norwegian Spirit blev taget med på »mystiske fjordture« med udflugter i Frankrig, Amsterdam, Island og Norge.

Turen til Island blev imidlertid aflyst, hvorefter skibet blev afvist ved havnen i Greenock ved Glasgow, som var den alternative destination. Hård vind forhindrede skibet i at ligge til kaj i Amsterdam og Nordfrankrig.

De tre dage i streg til søs uden at have været ved en havn betød ifølge passagererne, at kloaksystemet i skibet brød sammen, mens restauranterne ombord serverede gammel mad.

Det resulterede i oprør på skibet, hvor hundredvis af passagerer protesterede.

»Vi blev lovet sådan en fantastisk tur til alle de utrolige steder, men i stedet blev det til en ferie fra helvede,« siger Debbie Fuller, en gæst fra Los Angeles, til Daily Mail.

Krydstogtselskabet afviser at refundere billetterne, men har tilbudt gæsterne en 25 pct. rabat på næste krydstogt.

BRANCHENYT
Læs også