Erhverv

Millionerne vælter ind hos Daniels KloAgger

Daniel Aggers kloakvirksomhed oplever vækst på både top- og bundlinje, viser nyt regnskab. Og selskabets ledelse tror på mere vækst de kommende år.

Daniel Agger, her fotograferet i hjembyen Hvidovre, har for alvor fået gang i sin kloakvirksomhed. Arkivfoto: Gregers Tycho.

Slam og kloaker er ved at udvikle sig til en rigtig god forretning for den tidligere fodboldstjerne Daniel Agger.

Daniel Agger stiftede i 2012 kloakvirksomheden Kloagger, og efter et par halvsløje år med enten røde tal på bundlinjen eller små overskud, er der nu for alvor ved at komme fart i forretningen.

Det viser af et nyt årsregnskab fra Kloagger.

Virksomheden kommer ud af regnskabsåret 2018/19 med et overskud på knap 4 mio. kr., og samtidig voksede bruttofortjenesten fra 18,4 mio. sidste år til 20,4 mio. i år.

Selskabets egenkapital er i samme periode vokset fra 10,8 mio. kr. til 14,8 mio. kr.

»Der har i året 2018/19 været en omsætningsstigning på 10 pct. i forhold til sidste år,« skriver Kloaggers ledelse i regnskabet.

»Det er ledelsens forventning, at selskabet vil vækste med minimum 10 pct. i det kommende regnskabsår, og ledelsen ser gode muligheder for at skabe endnu bedre indtjening i fremtiden,« fortsætter ledelsen i regnskabet.

Kloagger har de seneste år haft Daniel Aggers lillebror, Marco Agger, som adm. direktør, mens Daniel Agger selv indtager posten som bestyrelsesformand og hovedaktionær.

Kloagger, der har hovedsæde i Daniel Aggers hjemby Hvidovre, havde i det seneste regnskabsår 19 medarbejdere.

Daniel Agger var aktiv fodboldspiller i årene 2004 til 2016. Forsvarsklippen startede sin professionelle karriere i Brøndby IF, inden han blev solgt til engelske Liverpool FC, som han nåede at spille mere end 200 kampe for.

I 2014 vendte Daniel Agger tilbage til Brøndby IF, inden han stoppede karrieren i 2016.

Daniel Agger nåede at spille 75 landskampe for det danske landshold, som han gennem en periode også var anfører for.

BRANCHENYT
Læs også