Erhverv

Velux skifter ud i bestyrelsen

Søren Bjerre-Nielsen stopper som bestyrelsesformand i Velux, oplyser selskabet. Ny formand er Jørgen Jensen, der indtil for nylig var topchef i WS Audiology.

Jørgen Jensen, der har en fortid som topchef i Widex og senere efterfølgeren WS Audiology, bliver ny bestyrelsesformand i Velux. Arkivfoto. IDa Munch. Foto: Ida Munch

Vindueproducenten Velux skal have ny bestyrelsesformand.

Valget er faldet på den hidtidige næstformand Jørgen Jensen, der indtil for få måneder siden var topchef i WS Audiology.

Han afløser 67-årige Søren Bjerre-Nielsen, der efter seks år på formandsposten og mere end 20 år i bestyrelsen, gennem længere tid har udtrykt ønske om at stoppe.

Det oplyser Velux i en pressemeddelelse.

Søren Bjerre-Nielsen slipper dog ikke sit greb om virksomheden. Han fortsætter stadig som bestyrelsesformand for VKR Holding, der sidder på Velux.

51-årige Jørgen Jensen stoppede i september som topchef i fusionsvirksomheden WS Audiology, der opstod efter storfusionen af Widex og Sivantos. Inden da var han gennem en periode adm. direktør i Widex.

Årsagen til stoppet i høreapparatgiganten var, at Jørgen Jensen i stedet ønskede en bestyrelseskarriere. Udover sin nye post sidder han også i Maersk Container Industry Advisory Board samt i bestyrelsen for 3Shape og Weibel.

BRANCHENYT
Læs også