Erhverv
BREAKING

Chemometec: Ny administrerende direktør tiltræder 2. januar

I en meddelelse 1. december blev det offentliggjort, at Steen Søndergaard hurtigst muligt ville tiltræde som topchef efter Michael Eising. Foto: Chemometec

Steen Søndergaard har første dag i jobbet som administrerende direktør for Chemometec den 2. januar.

Det oplyser selskabet fredag eftermiddag.

I en meddelelse 1. december blev det offentliggjort, at Steen Søndergaard hurtigst muligt ville tiltræde som topchef efter Michael Eising.

Det var bestyrelsen i Chemometec, som besluttede, at selskabet skulle have en topchef, der var mere synlig på arbejdspladsen i Allerød, mens Michael Eising ifølge CVR-registeret har bopæl i Monaco.

- Vi er glade for, at Steen Søndergaard kan tiltræde allerede lige efter nytår og ser frem til at byde ham velkommen i Chemometec. Steen Søndergaard har via sin tidligere ansættelse et godt forudgående kendskab til Chemometec, herunder til vores kunder, produkter og markeder, siger Preben Kønig, der er bestyrelsesformand i Chemometec.

Steen Søndergaard siger i samme meddelelse, at han glæder sig meget til at starte i selskabet og fortsætte den rejse, som virksomheden er på.

- Over de seneste år er det lykkedes for Chemometec at opnå ganske imponerende resultater, blandt andet båret frem af en stærk produktportefølje og en vellykket satsning på det store amerikanske marked.

- Det skal vi bygge videre på, og vi skal effektivt søge at udnytte det store potentiale, som er til stede inden for Chemometecs forretningsområder - især inden for den såkaldte cellebaserede immunterapi, hvor Chemometecs celletællingsprodukter har stor succes, siger den kommende topchef. 

BRANCHENYT
Læs også