Erhverv

Tivoli skal have ny direktør efter 23 år

Tivoli indleder et generationsskifte.

Lars Liebst er på vej ud som adm. direktør i Tivoli. Arkivfoto.

Forlystelsesparken Tivoli gør nu klar til at skifte ud på posten som adm. direktør. Det oplyser selskabet bag parken i en meddelelse til fondsbørsen.

Efter at have stået i spidsen for Tivoli i næsten 24 år stopper adm. direktør Lars Liebst. Han og bestyrelsen i Tivoli er blevet enige om, at det er tid til et generationsskifte.

»Bestyrelsen for Tivoli har netop vedtaget en ny strategi, som jeg sammen med Tivolis bestyrelse, chefer og medarbejdere har arbejdet på i et år, og det er en god anledning til at give stafetten videre. Jeg har aftalt med bestyrelsen, at jeg fortsætter, indtil min afløser er på plads,« siger Lars Liebst i meddelelsen.

63-årige Lars Liebst har været direktør for Tivoli A/S siden 1996. Han afleverer en toptunet virksomhed, som er på vej mod sit bedste resultat nogensinde, siger Tivolis formand, Tom Knutzen.

»Tivoli er Danmarks største turistattraktion, og under Lars Liebsts ledelse har Haven udviklet sig til et internationalt anerkendt brand. Dermed er der skabt de bedste forudsætninger for, at hans afløser kan tage over og udvikle Haven i den retning, som bestyrelsen netop har lagt en ny strategi for,« udtaler formanden.

Arbejdet med at finde Tivolis nye adm. direktør går nu i gang. Lars Liebst fortsætter på posten, indtil en permanent afløser er fundet, oplyser selskabet.

I år forventer Tivoli et resultat før skat på 220 mio. kr. Selskabet har ca. 2.000.

BRANCHENYT
Læs også