Erhverv

ATP: Ambu-ledelse var for langsom til at tage svær beslutning

Den nye topchef, Juan José Gonzalez, har lagt op til nye trecifrede millioninvesteringer med en stærkere kommerciel profil og har derudover også øget investeringerne til forskning og udvikling i håb om at fastholde selskabets firstmover-fordel. Foto: Carsten Snejbjerg

ATP kritiserer Ambus ledelse for at tage vigtige beslutninger for langsomt. Blandt andet omhandler det en afgørende beslutning om et strategiskift.

Det skriver Børsen.

Ambu har taget beslutningen om at investere i både kommerciel oprustning og i forskning og udvikling. Tirsdag til Ambus generalforsamling fastslog ATP dog, at beslutningen skulle have været taget langt tidligere.

- Til gengæld er jeg overbevist om, at Ambu i det forløbne år har taget de rigtige strategiske beslutninger, men det havde stillet Ambu bedre, hvis de var truffet væsentligt hurtigere, siger Claus Berner Møller, der er underdirektør for danske aktier i ATP, til Børsen.

Ambu har det seneste år være præget af nedjusteringer samt turbulens på ledelsesgangen.

Den nye topchef, Juan José Gonzalez, har lagt op til nye trecifrede millioninvesteringer med en stærkere kommerciel profil og har derudover også øget investeringerne til forskning og udvikling i håb om at fastholde selskabets firstmover-fordel.

BRANCHENYT
Læs også