Erhverv

Just Eat-aktionærer takker ja til købstilbud fra konkurrent

Just Eat har sit hovedsæde i London, og leverer i øjeblikket mad ud i 13 lande verden over.  Virksomheden blev grundlagt i Danmark tilbage i år 2000. Foto: Gorm Olesen

Både Takeaway.com og Prosus har haft snøren ude efter Just Eat, men førstnævnte er endt med at trække det længste strå. Det skriver Reuters.

Fredag eftermiddag oplyser Just Eat, at aktionærer med aktier svarende til 80,4 pct. af selskabet har takket ja til tilbuddet fra Takeaway.com.

Det lød på 0,12111 Takeaway.com-aktier per aktie i Just Eat, hvilket ifølge Reuters svarede til 889 pence ved markedets lukning torsdag.

Prosus havde budt 800 pence kontant per Just Eat-aktie, men Takeaway.com løb altså med selskabet med et bud, der værdisætter selskabet til 7,7 mia. dollar.

- Jeg er begejstret for, at vores tilbud på Just Eat nu formalt har nået et acceptniveau på 80,4 pct., siger Takeaway.coms topchef, Jitse Groen, i meddelelsen.

- Just Eat Takeaway.com er en drømme kombination, og jeg ser meget frem til at lede selskabet i mange år fremadrettet, lyder det.

Jitse Groen vil stå i spidsen for det sammenlagte selskab, der vil få hovedkvarter i Amsterdam, men være børsnoteret i London.

BRANCHENYT
Læs også