Erhverv

TDC lukker Fullrate

Det danske mobilselskab Fullrate, som TDC købte i 2009, bliver nu lagt ind under Yousee.

TDC har hovedkvarter i Sydhavnen i København. Foto: Jens Dresling

Det danske mobilselskab Fullrate, der sælger bredbånd og telefoni, lukker. Det har ejeren, TDC, besluttet.

TDC købte Fullrate i 2009, men nu bliver selskabet med dets 200.000 bredbånds- tv- og mobilkunder lagt ind under Yousee, som også er ejet af TDC.

»Yousee har de seneste år investeret massivt i innovative produktløsninger, og Fullrate har leveret en fremragende kundeservice og brugeroplevelse. Nu samler vi begge brands hos Yousee, fordi vi med én stærk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse, når de har brug for vores hjælp,« siger Michael Moyell Juul.

Han er koncerndirektør i Nuuday, der står for selve kundeforretningerne i TDC-koncernen, heriblandt Yousee, Fullrate og Hiper.

Fullrate blev stiftet i 2005 af de to kendte erhvervsmænd Stig Myken og Peter Mægbæk. De solgte selskabet til TDC for 400 mio. kr., og få år senere gentog de bedriften, da deres nye mobilselskab, Hiper, også blev gaflet af TDC-koncernen.

Den handel fik de et større tocifret millionbeløb for.

TDC har tidligere lukket flere af sine små brands, heriblandt M1 og Onfone. Og nu er tiden så kommet til Fullrate.

Sammenlægningen af Yousee og Fullrate vil ske over de næste måneder.

»Vi sørger for alt det praktiske og sender alle kunder en mail, inden deres produkter flyttes. Er man mobilkunde hos Fullrate, skal man f.eks. ikke skifte sim-kort i forbindelse med flytningen, ligesom langt de fleste kunder vil kunne beholde deres router, hvis de ønsker det,« siger Michael Moyell Juul.

I forlængelse af sammenlægningen har Lars Asger Petersen, direktør for Fullrate, valgt at forlade Nuuday. Han vil dog fortsætte i Fullrate indtil udgangen af februar.

BRANCHENYT
Læs også