Erhverv

Mobilepay vil hapse kunder i titusindvis fra Nets' Betalingsservice

Mobilepay vil i det kommende år erobre 240.000 nye kunder med et forbedret alternativ til Betalingsservice.

Det skriver dagbladet Børsen.

Forbedringen består i, at pengene bliver opkrævet fra konti frem for kreditkort, hvor konkurrenten Nets' Betalingsservice anvender sidstnævnte. Alternativet skulle ifølge Mobilepay reducere prisen med op til 80 pct.

Mobilepay satser på at fordoble sit antal af kunder allerede i år.

- Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning, siger Torben Gamst, der er direktør for Mobilepay i Danmark, til Børsen.

Hvor Betalingsservice har en standardpris på 4,25 kr. per overførsel, vil Mobilepays overførsler koste mellem 1,00-2,75 kr. per overførsel - en besparelse på op til 80 pct.

Torben Hohlmann, der er ansvarlig for regningsbetalinger i Danmark hos Nets, siger til Børsen, at Mobilepays tiltag viser, at konkurrencen er aktiv. Han fortæller yderligere, at Nets, som er ved at sælge Betalingsservice til Mastercard, hele tiden udvikler sit produkt for at imødekomme den stigende konkurrence.

Nordea er den første bank i Danmark, der tilbyder Mobilepays nye ordning til sine kunder. Det ventes, at flere danske banker vil følge Nordeas eksempel i løbet af året.

BRANCHENYT
Læs også