Erhverv

Sjældne vine stjålet i indbrud på Michelin-restaurant

Ejere af restauranten formel B i København fortæller, at der er stjålet vin for langt over en million kroner.

Til Ekstra Bladet fortæller Rune Jochumsen, at indbrudstyvene har fået fat i de dyre vine ved at lave et hul i væggen fra naboejendommen og ind i væggen til vinkælderen. Arkivfoto: Mik Eskestad

I forrige uge kunne restauranten formel B på Frederiksberg glæde sig over endnu engang at få en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

Men søndag vendte humøret hos ejerne Rune Jochumsen og Kristian Arpe-Møller. De fortæller på restaurantens Facebook-side, at adskillige flasker vin er blevet stjålet fra restaurantens vinkælder.

- Vi ved, at indbrudstyvene har taget op imod 50-60 flasker. Det drejer sig om samtlige flasker Domaine de la Romanée Conti, Domain du Comte Liger-Belair og Domaine Leroy, lyder det i opslaget.

Restaurantejerne skriver, at de med sikkerhed kan sige, at der er forsvundet for langt over en million kroner i vin.

Til Ekstra Bladet fortæller Rune Jochumsen, at indbrudstyvene har fået fat i de dyre vine ved at lave et hul i væggen fra naboejendommen og ind i væggen til vinkælderen.

De to ejere skriver, at tyvene er gået specifikt efter sjældne vine med en høj markedsværdi.

- Vi er selvsagt utroligt kede af det og berørte over situationen. Det er en, tæt på, uerstattelig samling af vine, vi har brugt mange år på at opbygge, der på en enkelt nat er forsvundet, skriver de i opslaget.

Ritzau arbejder på en kommentar fra Københavns Politi.

Læs også
Top job