Serier
BREAKING

Presset detailkæde løber fart i webshop under krisen

Efter år med salgsvækst og åbning af butikker i nye lande har coronakrisen ramt Søstrene Grene hårdt. Langt de fleste butikker er lukkede og flere ansatte på hovedkontoret afskediget. Kæden går dog i offensiven med en ny onlinebutik.

Corona rammer verden
Mikkel Grene og familieselskabet har under coronakrisen for første gang gennemført en afskedigelsesrunde på hovedkontoret i Aarhus. Foto: Mads Frost.

Mens de fysiske butikker mange steder er lukkede, forsøger detailselskaber at sikre sig så meget salg som muligt gennem onlinekanaler. Den danske vækstvirksomhed Søstrene Grene med 250 butikker i en lang række lande, åbner først nu under coronakrisen egen webshop.

Selskabet har siden sensommeren 2019 arbejdet med planerne for netop egen webshop, der som salgskanal skal hænge sammen med de fysiske butikker. Hele tiden har det været planen at gå i luften med onlinesalget netop om eftermiddagen denne marts-tirsdag. Da planen blev lagt, havde medejer og adm. direktør Mikkel Grene ikke forestillet sig, at Søstrene Grene – og resten af verden – ville være i den aktuelle situation...

BRANCHENYT
Læs også