Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Parken: FC København skærer i lønnen

Corona rammer verden
Foto: Jens Dresling

Som den første fodboldklub i Danmark går den sportslige ledelse, trænerstab samt alle spillere i FC København 20 procent ned i løn i foreløbig de kommende to måneder på grund af coronakrisen.

Det skriver FCK, som er ejet af Parken Sport & Entertainment, i en pressemeddelelse.

FCK er den første fodboldklub i Danmark, der har taget det skridt under udbruddet af coronavirusset.

Beslutningen er taget i samråd med klubbens hovedaktionærer samt bestyrelsesformand Bo Rygaard, skriver FCK på sin hjemmeside.

- Vi sætter stor pris på, at spillerne og den sportslige ledelse i klubben har valgt det her skridt for at give klubben bedre og mere bæredygtige forudsætninger i en vanskelig periode.

- Det viser, at vi står sammen om at komme sikkert igennem en kritisk situation og stå stærkere på den anden side, siger Bo Rygaard.

Lars Seier Christensen, hovedaktionær i klubben, er enig med formanden.

- Alle fodboldklubber og virksomheder er lige nu i en periode med stor usikkerhed. Derfor giver det god mening at være mest muligt på forkant.

- Det her tiltag fra spillerne og den sportslige stabs side viser, at vi alle har det samme mål: At få FCK bedst muligt gennem den her tid, så vi kan kaste al energi ind i at jagte succes, når fodbolden igen ruller, siger Lars Seier Christensen.

BRANCHENYT
Læs også