Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Lav corona-trafik: Amerikanske forsikringsselskaber giver millioner retur til bilejere

Amerikanske bilister kører så lidt under coronakrisen, at flere selskaber betaler dem en del af præmien tilbage.

Corona rammer verden
Der er blevet længere mellem bilerne på vejene i USA og det får flere amerikanske forsikringselskaber til at betale dele af præmierne tilbage til deres kunder. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Flere amerikanske forsikringsselskaber er begyndt at betale deres bil- og motorcykelkunder penge tilbage, fordi der bliver kørt mindre på grund af coronakrisen.

Selskaber som Allstate, Geico og Liberty Mutual oplyser, at de vil give forsikringstagerne millioner af dollars retur, skriver USAToday.

Geico fortæller, at kunder med policer på bil eller motorcykel får 15 pct. tilbage, og det vil for selskabets kunder samlet løbe op i 2,5 mia. dollars eller omkring 17,1 mia. kr.

Begrundelsen fra selskabet er »væsentlig reduceret kørsel«.

»Den igangværende krise medfører mange afledte effekter, der vil blive hængende. Det er grunden til, at vi ønsker at give denne reduktion i mindst seks måneder,« lyder det fra Geico’s adm. direktør Todd Combs i en erklæring.

Kunderne hos Liberty Mutual og Safeco får 15 pct. rabat i de kommende to måneder, hvilket svarer til at sende 250 mio. dollars retur til kunderne.

Allstate har meddelt sine kunder, at selskabet sender for 600 mio. dollars i præmieindtægter retur, og at de fleste kunder dermed får 15 pct. af deres præmie for april og maj retur.

Pengene vil enten gå ind på kundernes bankkonto, kreditkort eller på deres konto hos Allstate.

BRANCHENYT
Læs også