• For abonnenter
Erhverv

Hotel- og restaurationsbranchen tripper for at åbne igen

Brancheforeningen Horesta tager sundhedsmyndighederne med i aftenbønnen. Uden opbakning herfra giver det ingen mening at åbne.

Artiklens øverste billede
Adm. direktør i Horesta Katia Østergaard siger, at coronakrisen koster hotel- og restaurantionsbranchen 1 mia. kr. om ugen. Foto: Stine Bidstrup

Hotellerne og restauranterne tripper for at få lov at åbne igen, men alligevel er der forståelse for politikernes beslutning om i denne omgang kun at lade de liberale erhverv såsom frisører åbne fra mandag.

Sådan lyder budskabet fra Katia Østergaard, der er direktør i brancheforeningen Horesta.

»Der er ikke noget,

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.