Erhverv

Bryder ud af TDC: Nyt teleselskab er en realitet

TDC's største erhvervscenter går nu solo efter 20 år i kæden. Navnet på det nye selskab er Mobitel.

Her ses Casper Thodsen og Ole Folmer, der står bag det nye teleselskab Mobitel. Foto: Mobitel

Danmark har fået et nyt teleselskab.

TDC Erhvervscenter Odense bryder nu ud af TDC-kæden og bliver et selvstændigt teleselskab under navnet Mobitel.

Erhvervscenteret har gennem 20 år haft et partnerskab med TDC og er blevet TDC' største af sin slags med hjælp til 50.000 slutbrugere.

Men nu dropper ejer og direktør Ole Folmer partnerskabet med TDC, for i stedet at gå efter de små og mellemstore virksomheder selv.

»Vi ser et kæmpe potentiale i markedet med en 360 graders tilgang til erhvervstelefoni. Nu skal vi ud og være landsdækkende og bygge videre på vores solide fundament opbygget gennem 25 år i branchen,« siger han i en pressemeddelelse.

Ole Folmer forklarer, at Mobitel kommer til at være 15 til 20 pct. billigere end de løsninger, selskabet hidtil har kunnet levere under TDC's vinger.

»Vi har derfor en forventning om, at de fleste af vores kunder følger med over i Mobitel,« siger han.

Mobitels totalløsning giver virksomhederne mulighed for at samle al deres erhvervstelefoni, herunder både abonnementer til IP, mobil og fiberinternet, mobile enheder og tilbehør samt driftsupport og service.

Det nye teleselskab fortsætter med at have hovedkontor i Odense. Virksomheden forventer i løbet af de kommende år at skulle ansætte flere medarbejdere i forbindelse med udbredelsen af konceptet til hele Danmark.

Selskabet bag Mobitel har de seneste fem år haft et samlet overskud efter skat på over 20 mio. kr.

Læs også