Erhverv

Radio Loud vil gerne bede om lidt arbejdsro: »Vi har været nødt til at tilknytte en krisepsykolog«

Den 27-årige Loud-vært Mathias Lausten Pedersen blev en punchline på et politisk samråd, og derfor ringede han til Morten Messerschmidt.

Mathias Lausten Pedersen (tv.) er vært på programmet "Snoozeren", der var genstand for kritik fra Morten Messerschmidt (DF). Foto: Stine Bidstrup Redaktionen på Radio Loud I Wildersgade.
Foto: Stine Bidstrup Værterne på programmet "Limboskalaen" har smidt fodtøjet i studiet. Foto: Stine Bidstrup Redaktionen på Radio Loud I Wildersgade.
Foto: Stine Bidstrup Redaktionen på Radio Loud I Wildersgade.
Foto: Stine Bidstrup

»Jeg er med på, at vi er det uønskede barn. Men nu er vi her altså, skal vi så ikke kigge på, hvordan barnet ser ud og lugter i stedet for at diskutere, om barnet overhovedet skal være her?«

Frustrationen i Kim Pihl-Vesters stemme er ikke til at tage fejl af. Han er programchef på den nye ungdomskanal Radio Loud og en del af det hold, der lige nu kæmper med at bygge en radiostation op fra bunden, samtidig med at de politiske skyts flyver om ørerne på dem, og deres medarbejdere bliver udsat for, hvad de selv betegner som chikane. ..

BRANCHENYT
Læs også