Erhverv

81 år og stadig murer på fuldtid: »Pension har ingen alder«

Folk, der bliver nedslidt, skal have hjælp, men en tidligere folkepension er ikke den rette hjælp, lyder det fra eksperter. Den 81-årige Jørgen Rasmussen er fortaler for at lade helbredet være afgørende for pensionsalderen.

Jørgen Rasmussen er 81 år og murer på fuldtid. Han er ansat i sin søns firma og nyder at møde ind hver morgen for at tage med ud på forskellige opgaver. I øjeblikket ombygger firmaet en gammel lade til ferieboliger. Foto: Casper Dalhoff Jørgen Rasmussen (81 år) er murer på fuldtid. Han er ansat. I sin søns firma og møder glædeligt ind hver morgen for at tage med ud på div. opgaver. I øjeblikket, går de og ombygger en gammel lade til ferieboliger. 

Fotos: Casper Dalhoff Jørgen Rasmussen (81 år) er murer på fuldtid. Han er ansat. I sin søns firma og møder glædeligt ind hver morgen for at tage med ud på div. opgaver. I øjeblikket, går de og ombygger en gammel lade til ferieboliger. 

På foto ses: Tonny Rasmussen, søn af Jørgen Rasmussen, der har overtaget forretningen efter sin far. Jørgen Rasmussen, lærling Alexander Knudsen og tømre Klaus Grønholt. 


Fotos: Casper Dalhoff

81 år og stadig murer på fuldtid.

Jørgen Rasmussen kunne have vinket farvel til arbejdsmarkedet for mange år siden for at spille golf, flyve til Mallorca eller sove længe...

BRANCHENYT
Læs også