Erhverv

ATP-direktør om nyt luksushotel i København: I 2021 er verden normaliseret

Det kommende hotel i Ørkenfortet på Christianshavn skal drives af spanske NH Hotel Group de kommende 20 til 30 år og vil skabe en omsætning på op mod en halv milliard for turistbranchen i hovedstaden. Det forudser adm. direktør i ATP Ejendomme Martin Vang Hansen overfor EjendomsWatch på dagen, hvor ny operatør blev meldt ud.

»Vi har en tro på, at det som langsigtet investor bliver profitabelt for os at være en del af hotelmarkedet,« siger Martin Vang Hansen, adm. direktør i ATP Ejendomme. Foto: PR/ATP

Op mod en halv milliard. Så meget vil omsætningen inden for turisme stige i hovedstaden, når hotellet på den tidligere B&W-grund på Strandgade 7 er klar til at tage imod logerende i september 2021. Det fortæller adm. direktør hos den nuværende ejer, ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen til EjendomsWatch efter at navnet på den nye operatør blev meldt ud tirsdag morgen.

Planen var helt frem til november 2019, at hotellet skulle drives under Hilton-brandet, men efter bruddet med samarbejdspartneren BC Hospitality Group (BCHG) og en ny budrunde, der inkluderede 15 danske såvel som internationale operatører, faldt valget på spanske NH Hotel Group, der for første gang træder ind på det danske marked. ..

BRANCHENYT
Læs også