Serier

Modedirektør efter stort dyk i krisen: Vi indhenter det tabte

Mens tøjsalget går frem igen i dele af detailhandlen, stiger optimismen i modeindustrien trods fortsat usikkerhed om den nære fremtid. Et dansk tøjselskab melder ligefrem om salgsvækst i juni over det budgetterede.

Corona rammer verden
Modeselskabet Minimum  i Aarhus arbejder sig lige nu gennem coronakrisen. Her er det adm. direktør Steen Engelbrecht (i midten) sammen med salgsansvarlig Mathilde Stampe Christensen, og online-/produktmanager Troels Tungelund (tv.). Foto: Joachim Ladefoged.

Foråret 2020 bliver nok aldrig glemt i den danske modebranche. Salget stoppede brat, da coronakrisen brød ud midt i marts med lukkede butikker og restriktioner. Siden har tøjselskaberne forsøgt at ryste krisen af sig og få gearet forretningen til en ny fremtid.

En af dem er modehuset Minimum, der omsætter for ca. 150 mio. og har en stor eksportandel med Tyskland som det største marked. Efter helt stop i afsætningen i marts og dele af april, er tingene nu faktisk lysnet. I juni melder selskabet om en vækst i omsætningen på 20 pct. i forhold til det lagte budget...

Læs også
Top job