Erhverv

TUI aflyser alle rejser fra Storbritannien til Spaniens fastland

Det sker efter, at den en britiske regering med kort varsel har indført to ugers karantæne for rejsende, der besøger det spanske fastland.

De spanske myndigheder registrerede over 900 nye coronatilfælde fredag. Arkivfoto: Ursula Düren/AP

Europas største rejseselskab, TUI, oplyser søndag, at samtligt ferierejser fra Storbritannien til Spaniens fastland aflyses frem til den 9. august i år.

Det skriver nyhedsberuaet Reuters.

Meldingen kommer efter, at den britiske regering lørdag aften med kort varsel har indført to ugers karantæne for alle rejsende, der vender hjem efter rejser til det spanske fastland, der flere steder oplever lokale udbrud af coronavirus.

»TUI i Storbritannien har taget beslutningen om at annullere alle rejser til det spanske fastland til og med søndag 9. august 2020,« lyder det i en melding fra rejseselskabet.

»Vi ved, hvor meget vores kunder ser frem til deres ferie i udlandet, og nogle vil være i stand til at imødekomme de nye karantænebegrænsninger. Derfor kan alle dem, der ønsker at rejse til De Baleariske Øer og De Kanariske Øer, rejse som planlagt fra mandag den 27. juli,« lyder det videre fra TUI.

De spanske myndigheder registrerede over 900 nye coronatilfælde fredag.

I nogle områder af Spanien har man været tvunget til at lukke delvist ned igen, efter at lokale udbrud er dukket op.

Læs også
Top job