Erhverv

Systematic i kamp om gigakontrakt med USA's forsvarsministerium

Den danske virksomhedsudvikler af software og systemløsninger Systematic er nu med i kapløbet om at tage del i en rammekontrakt med det amerikanske forsvarsministerium. Rammekontrakten lyder på 950 mio. dollar i alt, svarende til omtrent 6033 mio. kr.

Det skriver Børsen.

Den primære opgave er at få samlet de forskellige dele af det amerikanske forsvarsministerium digitalt mellem blandt andre hæren, luftvåbnet og søværnet.

De mindre opgaver skal de forskellige udvalgte virksomheder kæmpe om, og Systematic er oppe mod store navne såsom AT&T og Ares Security.

Systematic er bevidste om, at der bliver kamp til stregen, men alligevel tror virksomheden på, at den har en chance for at komme gennem nåleøjet.

- Vi er dybt specialiserede i kommandokontrol, og vores produkt Sitaware er et af de mest brugte og fleksible systemer. Derfor mener jeg, at vi står stærkt, udtaler Michael Holm, som er administrerende direktør, til Børsen.

Den danske virksomhed gjorde sig allerede i 2017 bemærket i USA, hvor den landede en milliardordre til det amerikanske forsvar, skriver avisen.

BRANCHENYT
Læs også