Erhverv

Emirates forventer at flyve til alle destinationer næste sommer

Andre er dog mere skeptiske, når det kommer til forudsigelserne om, hvornår flytrafikken atter kommer i fuldt vigør.

Et Airbus A380-fly fra Emirates.  (AP Photo/Aziz Shah, file)

Det Dubai-baserede flyselskab Emirates Airline forventer at flyve til og fra alle dets 143 destinationer fra sommeren 2021.

Det vil ske med den afgangsfrekvens, der er efterspørgsel til, siger den administrerende direktør for Emirates, Adel al-Redha, ifølge CNBC.

»Vi kan roligt sige, at vi i sommeren 2021 vil servicere 100 pct. af vores destinationer,« siger han ifølge CNBC.

Coronavirussen og de dertilhørende nedlukninger verden over har påvirket flytrafikken voldsomt, og også Emirates er ramt. Ifølge deres hjemmeside flyver de kun til under 80 destinationer, skriver CNBC.

Dubai åbnede op for turister allerede tilbage i juli, og ifølge direktør Adel al-Redha har dette fået flyselskabet i en situation, hvor de ser meget lyst på tingene.

»Hvis jeg sammenlinger vores præstationer nu med præstationerne for en måned siden, så har vi næsten fordoblet antallet af passagerer på vores fly,« siger Adel al-Redha ifølge CNBC.

Forudsigelserne fra det Dubai-baserede flyselskab er positive set i forhold til eksempelvis den australske flygigant Quantas, der tidligere har sagt, at det først forventer, at 50 pct. af den internationale flytrafik vil komme tilbage i 2022.

International Air Transport Association er endnu mere dyster og forudsiger, at flytrafikken først vil vende tilbage til vanlige forhold i 2024, skriver CNBC.

Læs også
Top job