Erhverv

Ville have »Danmarks billigste priser«: Nu er bilforhandler gået konkurs

En stribe af bilforhandleren Nicklas Ahlgrens selskaber er gået konkurs, ligesom han selv er begæret personligt konkurs.

Bilforhandleren Ahlgren & Andersen er gået konkurs. Foto Colorbox. ©PHOTOPQR

Bilforhandleren Ahlgren & Andersen, som har slået sig op på at have Danmarks laveste priser, er gået konkurs. Det viser et konkursdekret fra Skifteretten.

Bilforhandleren var ejet af Nicklas Ahlgren og hørte under moderselskabet Zero Bucks Invest ApS, som ligeledes er gået konkurs. Under koncernen er der en stribe selskaber tilknyttet, som alle nu enten er under konkursbehandling eller er ved at blive lukket. Heriblandt to ejendomsselskaber samt virksomheden Engros Biler Danmark ApS. Derudover er Nicklas Ahlgren selv gået personligt konkurs.

Zero Bucks Invest havde ved senest aflagte regnskab et underskud på 1,8 mio. kr. efter skat. I de to år forinden var der et samlet overskud på knap 16 mio. kr., og det var med til at bringe egenkapitalen i selskabet op på næsten 24 mio. kr.

Finans har været i kontakt med kurator for konkursboet, Andreas Mylin fra Accura. Han forklarer, at alle koncernens omkring 30 ansatte er blevet afskediget. Kurator oplyser desuden, at der »er en betydelig gæld til såvel udlejere, almindelige og finansielle kreditorer, samt til SKAT.«

Direkte adspurgt, om advokaten har fundet noget mistænkeligt i forbindelse med konkursen, svarer han:

»Flere forhold påkalder sig opmærksomhed og er under undersøgelse.«

Konkursdekretet kom for en uge siden, og kuratoren er stadig i gang med de indledende undersøgelser. Han kan dog konkludere, at driften af virksomheden allerede var indstillet på konkurstidspunktet.

Samtidig skiftede de fleste af Nicklas Ahlgrens selskaber navne lige op til konkursdekretet. Kurator Andreas Mylin oplyser, at de ikke har kunnet få en forklaring fra selskabets ledelse om navneskiftet, og at undersøgelser om disse punkter ligeledes er end del af konkursbehandlingen.

Det er ikke lykkedes Finans at få en kommentar fra Nicklas Ahlgren.

BRANCHENYT
Læs også