Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Stor dansk hotelvirksomhed i ny fyringsrunde

Hotelvirksomheden BC Group, der står bag nogle af Danmarks mest kendte hoteller, fyrer 75 medarbejdere som følge af coronavirussen. I marts fyrede BC Group mere end 300 medarbejdere. Holdingselskabet bag BC Group udtrykker bekymring for virksomhedens fremtidige drift.

Corona rammer verden
BC Group står bag bl.a. det kendte konference- og messecenter Bella Center og hotellerne Copenhagen Marriott, Bella Sky og Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad i København.
Foto: PR/BC Hospitality Group.

BC Hospitality Group, der er en af landets største hotel- og konferencevirksomheder, ser sig på ny nødsaget til at finde fyresedlerne frem.

Tilbage i marts fyrede BC Group 350 medarbejdere som følge af coronavirussen, og nu vil hotelvirksomheden fyre yderligere 75 medarbejdere, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

BC Group står bag bl.a. det kendte konference- og messecenter Bella Center og hotellerne Copenhagen Marriott, Bella Sky og Crowne Plaza Copenhagen Towers i København.

»Det har en pris at være i en branche, som udover at være ekstraordinært ramt af krisen, også er meget længe om at være oppe på fuld kraft igen,« udtaler Allan L. Agerholm, topchef i BC Group, i pressemeddelelsen.

BC Group oplyser, man efter dialog med virksomhedens udlejere og bank, nu har lagt en langsigtet plan, der skal bære virksomheden gennem krisen. Med til planen hører, at antallet af medarbejdere skal beskæres yderligere.

»Til trods for positive takter fra udlejere og bank, betyder det helt enkelt, at vi på den korte og mellemlange bane, har for mange kollegaer. Vi er derfor nødsaget til at tilpasse organisationen til den forventede situation, og må desværre tage afsked med cirka 75 gode kolleger ved udgangen af august måned,« siger Allan L. Agerholm.

Meddelelsen kommer samtidig med, at BCHG Holding, der er holdingselskabet bag BC Hospitality Group, har præsenteret sit regnskab for 2019.

I årsregnskabet, der viser et underskud på knap 20 mio. kr., udtrykker holdingselskabets ledelse bekymring for den fremadrettede drift af BC Group på grund af coronakrisen.

»Gruppens evne til at fortsætte driften afhænger af en række usikkerhedsmomenter. Bl.a. udviklingen af covid-19, forlængelse af de restriktioner, der påvirker forretningsaktiviteterne, økonomiske hjælpepakker og hastigheden hvormed økonomien forbedres efter coronapandemien,« skriver selskabet i regnskabet.

BCHG Holding havde sidste år en omsætning på 892 mio. kr. mod 959 mio. kr. året før.

BRANCHENYT
Læs også