Erhverv

Columbus: Administrerende direktør stopper øjeblikkeligt

IT-virksomheden Columbus skal have ny topchef efter, at den nuværende stopper med øjeblikkelig virkning.

Thomas Honoré er nu tidligere Koncernchef i konsulentvirksomheden Columbus. Foto: Arkiv. Foto: Ida Munch

Thomas Honoré stopper som administrerende direktør i IT- og konsulentvirksomheden Columbus med effekt fra dags dato. 

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Han har været administrerende direktør i Columbus siden 2011, og ifølge meddelelsen har bestyrelsen nu vurderet, at der skal nye kræfter til, fordi Columbus arbejder på en ny strategi, der vil blive færdiggjort i efteråret.

- I forbindelse med arbejdet med denne strategi er det blevet klart, at Columbus har brug for nye CEO-kompetencer til at implementere den nye strategi, og derfor har bestyrelsen besluttet, at det er det rette tidspunkt for Thomas Honoré at forlade hans position som CEO i Columbus, lyder det i meddelelsen.

Bestyrelsen forventer at præsentere den nye strategi for markedet i november 2020.

Finansdirektør Hans Henrik Thrane er udpeget som midlertidig administrerende direktør.

Thomas Honoré siger i torsdagens meddelelse, at han er stolt af de resultater, selskabet har opnået i hans tid, og af det selskab, han nu giver videre til en ny ledelse.

- Jeg er overbevist om, at med den nye strategi er det nu det rette tidspunkt at give stafetten videre til ny ledelse. Jeg er overbevist om, at den nye strategi - som jeg fuldt ud støtter - vil føre til gode og succesfulde ændringer for Columbus til fordel for aktionærer, ansatte og kunder, siger han i meddelelsen.

BRANCHENYT
Læs også