Erhverv

Dramaet udeblev, da bortvist Vestas-direktør indtog vidnestolen

Tidligere økonomidirektør Henrik Nørremark vidnede mandag i en erstatningssag mod de to tidligere Vestas-profiler Ditlev Engel og Bent Erik Carlsen.

Tidligere finansdirektør Henrik Nørremark blev først fyret og siden politianmeldt af Vestas. Bagmandspolitiet konkluderede, at der ikke var begået noget kriminelt. Nu optræder Nørremark som vidne for en række investorer, der kræver erstatning af tidligere Vestas-direktør Ditlev Engel og tidligere formand Bent Erik Carlsen. Foto: Mikkel Bache Foto: Vestas Tidligere finansdirektør Henrik Nørremark blev først fyret og siden politianmeldt af Vestas. Bagmandspolitiet konkluderede, at der ikke var begået noget kriminelt. Nu optræder Nørremark som vidne for en række investorer, der kræver erstatning af tidligere Vestas-direktør Ditlev Engel og tidligere formand Bent Erik Carlsen. Foto: PR  Foto: Vestas

Havde man forventet drama og ballade, blev man slemt skuffet, da den tidligere økonomidirektør i Vestas Henrik Nørremark mandag lod sig afhøre i erstatningssagen mod den tidligere topchef Ditlev Engel og den tidligere bestyrelsesformand Bent Erik Carlsen.

De to er stævnet for at have fortiet væsentlige oplysninger for børsmarkedet om Vestas’ finansielle performance i 2010. ..

Læs også