Erhverv

Apple lægger også sag an mod Fortnite-skaber Epic Games

Sidste måned lagde Epic Games, der står bag det populære spil Fortnite, sag an mod Apple og Google, efter at selskaberne fjernede Fortnite fra deres appbutikker. Foto: Bloomberg/Andrew Harrer

Apple har som modsvar til Epic Games' søgsmål valgt selv at lægge sag an mod spilproducenten bag Fortnite for "uoprigtiged" og "grådighed."

Det skriver avisen Wall Street Journal.

Sidste måned lagde Epic Games, der står bag det populære spil Fortnite, sag an mod Apple og Google, efter at selskaberne fjernede Fortnite fra deres appbutikker.

Fjernelserne skete som modsvar til Epic Games' forsøg på at foretage betalinger uden om selskabernes platforme og dermed undgå at betale 30 pct. af omsætningen til selskaberne.

Tirsdag lagde Apple sag an mod Epic Games i delstaten Californien. Selskabet kræver en godtgørelse fra Epic Games, samt at spilproducenten stopper sine "urimelige forretningsmetoder."

- Epics søgsmål er intet andet end en banal uenighed om penge, skriver Apple i sit eget søgsmål ifølge Wall Street Journal.

- På trods af at Epic iscenesætter sig selv om en moderne Robin Hood i selskabsform, er selskabet i virkeligheden et massemilliardforetagende, der ganske enkelt ikke vil betale for den enorme værdi, det får af App Store, fortsætter søgsmålet.

En talsmand fra Epic Games har ikke ønsket at kommentere sagens udvikling, men gentog blot tidligere udmeldinger om, at Epic Games kæmper mod et system, der undertrykker konkurrence og skaber prisinflation.

BRANCHENYT
Læs også