Erhverv

Lars Larsen Group vil slå sit navn fast på fodboldbanen

Superligaklubben AGF skal hjælpe Lars Larsen Group med at blive kendt for mere end Jysk.

Lars Larsen Group anføres af bestyrelsesformand Jacob Brunsborg (tv.) og adm. direktør Jesper Lund. Foto: Joachim Ladefoged.

Når superligaklubben AGF mandag indleder en ny sæson hjemme mod Vejle, bliver det med Lars Larsen Group som guldpartner på tribunerne.

Det familieejede investeringsselskab bag Jysk, Ilva, Bolia, Sengespecialisten og flere andre foretagender vil nemlig gerne slå sit eget navn og virke fast i befolkningen.

»Næsten alle danskere kender Jysk, men selv om Jysk selvfølgelig fylder meget i Lars Larsen Group, er det vigtigt at vise, at vi rummer meget mere,« siger adm. direktør Jesper Lund om samarbejdet med AGF.

Han forklarer, at selskabets historie er tæt knyttet til forrige sæsons bronzevindere i og med, at Jysk etablerede sin første butik i Aarhus i 1979 og siden da har haft hovedsæde i byen. Det sidste er i øvrigt også tilfældet for andre forretninger under Lars Larsen Group, hvor den afdøde stifters søn – Jacob Brunsborg – sidder for enden af bestyrelsesbordet.

Ydmyghed og stolthed

Selskabet tæller flere end 30.000 medarbejdere og en omsætning på knap 35 mia. kr., hvilket gør det til et af de tungeste navne i AGF’s sponsorprogram.

»Vi går ind i samarbejdet med entusiasme og engagement, men også med en ydmyghed og stolthed over, at en så hæderkronet virksomhed som Lars Larsen Group nu kan se fordelene i et samarbejde,« siger AGF’s adm. direktør, Jacob Nielsen.

BRANCHENYT
Læs også