Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Manglende økonomi lukker Founders House

Coronakrisen lukker iværksætterstedet "Grundlæggernes Hus" - har eksisteret siden 2011.

Corona rammer verden
Founders House må lukke for iværksætteri på grund af økonomiske problemer oven på coronakrisen. Foto: Selskabets facebookside.

Iværksætterstedet Founders House i København må lukke på grund af økonomiske problemer.

Stedet har eksisteret siden 2011 og var tænkt som en hjælp til iværksættere og skulle være en del af opbygningen af et egentlig øko-system for entreprenante typer, der gerne ville starte egen virksomhed.

»Det er med stor sorg, at vi i dag annoncerer lukningen af grundlæggernes hus. Startup Village og Founders House var den første af sin slags i Nordics og har spillet en central rolle i opbygningen af det moderne iværksætterøkosystem i vores region,« skriver folkene bag Grundlæggernes Hus i et opslag på Facebook.

Founders House eller Grundlæggernes Hus var egentlig på udkig efter nye lokaler, da den nuværende placering var blevet for upraktisk og dyr at renovere til formålet.

»Kombineret med de enorme negative konsekvenser af coronavirus, er det ikke længere økonomisk bæredygtigt at fortsætte med at drive grundlæggernes hus,« skriver selskabet.

Selskabet skriver dog også i opslaget, at man håber, at kunne åbne et nyt et andet sted.

»Vi håber at kunne åbne et nyt grundlæggerhus igen i fremtiden, hvis vi kan finde en passende placering. Når man ser tilbage, er der så mange gode minder, fantastiske selskaber og værdifulde venskaber, der er sprunget ud af dette samfund siden 2011. Vi sætter stor pris på dem alle og vil bære dem med os, når vi ser fremad,« slutter facebook-opslaget.

BRANCHENYT
Læs også