Erhverv

Scandion Oncology udnævner ny topchef

Direktørskiftet er del af en planlagt styrkelse af ledelsen for at gøre det muligt for Nils Brünner at koncentrere sig om Scandions pipeline. Arkivfoto: Bernd Thissen/picture-alliance/dpa/AP Images

Biotekselskabet Scandion Oncology har udnævnt Bo Rode Hansen til administrerende direktør med virkning fra den 1. oktober. Han overtager fra Nils Brünner, der oprindeligt er medstifter af Scandion, og som fremover vil koncentrere sin indsats om Scandions kliniske udviklingsprogrammer.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet onsdag.

Bo Rode Hansen har årtiers ledelseserfaring fra både skandinaviske og internationale medicinal- og biotekselskaber, herunder Santaris Pharma, Roche og Genevant Sciences.

Direktørskiftet er del af en planlagt styrkelse af ledelsen for at gøre det muligt for Nils Brünner at koncentrere sig om Scandions pipeline.

Nils Brünner siger i meddelelsen, at det, da han blev udnævnt i 2018, hele tiden har været meningen, at der skulle findes en ny topchef, når fase 2-studier var blevet indledt.

Scandions lægemiddelkandidat SCO-101 prøves i fase 2-studier i patienter med metastatisk tarmkræft. Midlet er skabt med henblik på at genoprette kræftcellers følsomhed over for en given kemoterapi, som cellerne ellers har udviklet resistens over for.

BRANCHENYT
Læs også