Erhverv

Lennart Lajboschitz’ hemmelige hotel

Efter fire års renovering måtte åbningen af Tiger-grundlægger Lennart Lajboschitz' seneste hjerteprojekt, det nye hotel Kanalhuset på Christianshavn, i foråret udskydes på grund af corona. I dag kalder han hotellet for ”en hemmelighed”. Men hvorfor så det brede smil? EjendomsWatch har mødt ham i de nyrenoverede, folkelige gemakker.

KØBENHAVN – Timingen kunne næsten ikke være værre. Fire år efter at Lennart og Sus Lajboschitz i 2016 havde købt den fredede og historiske ejendom Søkvæsthuset på Christianshavn stod parrets nye hotel ”Kanalhuset” klar til åbning 1. april – 14 dage efter, at statsministeren havde lukket det meste af Danmark ned.

Søkvæsthuset tæller i alt over 8000 kvm ud til Christianshavns Kanal, kun få hundrede meter fra den nye metrostation på Christianshavns Torv. Lajboschitz erhvervede det for 161 mio. kr. og brugte fire år på en gennemgribende renovering af bygningerne. Så kom Corona. Og som resten af hotelbranchen måtte Kanalhuset lukke ned – allerede inden det var åbnet. Hvorfor er det så lige, at Lennart Lajboschitz smiler bredt, når man spørger ham om, hvordan det er gået siden? ..

Læs også