Erhverv

Mdundo stiger kraftigt på First North efter stærk brugervækst

Den danskstiftede musiktjeneste holder fast i ambitionerne om at nå 18 mio. månedlige brugere i 2022.

Adm. direktør Martin Nielsen kan præsentere god vækst i brugerskarren i sin første kvartalsrapport efter børsnoteringen. Foto: Mdundo

Mdundo-aktien brager fredag formiddag i vejret på nyheden om, at den danskstiftede musiktjeneste har oplevet massiv vækst i antallet af brugere på det afrikanske marked.

Ved de danske børsers åbning fredag formiddag var Mdundo-aktien således oppe med i omegnen af 15 pct. på First North.

Fra juni til september kunne Mdundo notere sig for en vækst på 27 pct. i månedlige aktive brugere, fremgår det af en kvartalsrapport fra selskabet. I hele tal er det en forøgelse fra 5 mio. brugere i juni til 6,4 mio. brugere i september.

Væksten er specielt markant i Øst- og Vestafrika.

Mdundo har tidligere meddelt, at antallet af månedlige aktive brugere forventes at stige med 8,5-9,0 mio. frem til juni 2021 og stige yderligere med cirka 100% til niveauet 18 mio. i 2022.

»Denne forventning gentages på trods af covid-19 pandemien,« skriver Mdundo i selskabets kvartalsrapport.

Mdundo kom på den danske børs First North i i slutningen af august, hvor selskabet blev overtegnet med 111 pct.

Indtil gårsdagens børsdag var aktien faldet med samlet cirka 24 pct. siden første handelsdag den 4. september. Fredag morgens stigning retter en smule op på faldet, men aktionærerne, der under tegningsperioden tegnede aktierne til 10 kr. per styk, har trods fredagens optur fortsat lidt at hente for at nå op på den pris, de købte til.

BRANCHENYT
Læs også