Erhverv

Aarhusiansk pizzakæde gør klar til at sprede sig på landsplan

Fra årsskiftet vil den aarhusianske pizzakæde Ild.pizza tage hul på en ny strategi. Det betyder, at kæden forventer at åbne 20 nye butikker på landsplan næste år. Allerede nu har kæden sat skub i det østjyske, hvor den åbner fem butikker på under 14 dage.

Pizzakæden Ild.pizza sælger stenovnsbagte pizzaer, som kunderne selv kan sammensætte online. Ifølge driftschef og medejer Younes Deaibes (t.v.) er det lykkedes kæden at »finde et hul i markedet« ved at åbne i forstæderne, hvor der oftest kun er få konkurrenter. På billedet ses også Anders Grønborg, der er medejer af kæden. Arkivfoto: Marie Ravn Pizzakæden Ild.pizza har stor succes og har netop åbnet sit fjerde pizzeria inden for et halvt år. Allerede nu har kæden udkig på andre østjyske forstæder, hvor den fremover vil udvide konceptet. Ifølge driftschef og medejer Younes Deaibes er det lykkedes kæden at »finde et hul i markedet« ved at åbne i forstæderne, hvor der oftest kun er få konkurrenter, samtidig med at kunderne selv kan designe pizzaerne online, og al kommunikation foregår online.

Foto: Marie Ravn Pizzakæden Ild.pizza har stor succes og har netop åbnet sit fjerde pizzeria inden for et halvt år. Allerede nu har kæden udkig på andre østjyske forstæder, hvor den fremover vil udvide konceptet. Ifølge driftschef og medejer Younes Deaibes er det lykkedes kæden at »finde et hul i markedet« ved at åbne i forstæderne, hvor der oftest kun er få konkurrenter, samtidig med at kunderne selv kan designe pizzaerne online, og al kommunikation foregår online.

Foto: Marie Ravn

Den aarhusianske pizzakæde Ild.pizza, som det seneste år har spredt sig til flere østjyske forstæder og tilbyder kunderne selv at sammensætte deres egne italienske pizzaer online, gør klar til at rulle sit koncept ud på landsplan.

Det sker i begyndelsen af næste år og betyder, at den aarhusianske kæde vil åbne 20 nye afdelinger fordelt over hele landet i løbet af 2021. Samtidig forventer Ild.pizza at sælge mere end 75.000 italienske pizzaer om måneden fra december...

Læs også