Erhverv

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen kl. 18. Følg det her på Finans.dk.

Den forsvarende verdensmester i bøf tjener styrtende med penge

John Sashi Nielsen har i de seneste mange år leveret pæne millionoverskud i sit investeringsfirma.

John Sashi Nielsen, stifter og indehaver af JN Meat. PR-foto.

Den forsvarende verdensmester i at lave den bedste bøf, John Sashi Nielsen, har endnu engang leveret et pænt millionoverskud i sit investeringsselskab.

John Sashi Nielsen er kendt for at være ejeren bag Slagelse-virksomheden JN Meat International, der leverede verdens bedste bøf ved ’World Steak Challenge’ i både 2018 og 2019. Bøffen var en græsfodret rib-eye med finsk oprindelse, og kødet blev vurderet ud fra en række kriterier, der blandt andet talte mørhed, aroma og konsistens på fedtet.

Grundet covid-19 er dette års udgave udskydt til sommeren 2021, hvilket betyder, at den danske erhvervsmand fortsat er forsvarende verdensmester i bøf-kategorien.

Det er ikke kun på kødmarkedet, at John Sashi Nielsen har succes, for gennem sit investeringsselskab John Frederiksen Finans ApS har han også lavet gunstige investeringer i eksempelvis ejendomme.

I det netop aflagte årsregnskab præsenterer kødmanden et overskud på hele 55 mio. kr. Det største overskud nogensinde for selskabet.

»Årets resultat har levet op til ledelsens forventninger, og årets resultat anses for tilfredsstillende,« fremgår det af ledelsesberetningen.

Tocifrede millionindtjeninger er ikke uvant for den sjællandske erhvervsmand, der hvert år siden 2008/2009 har leveret resultater i den tocifrede millionklasse. Det ses også på egenkapitalen, der efter det netop aflagt regnskab er oppe på 346 mio. kr.

Omsætningen steg med i omegnen af 26 mio. kr., idet der blev omsat for 116 mio. kr.

John Sashi Nielsen grundlagde forgængeren til JN Meat International i 1980, og det viste sig hurtigt, at han havde evner indenfor kødproduktion. Virksomheden voksede derfor hurtigt, og i dag er det en moderne produktionsvirksomhed, der blandt andet sælger kød til supermarkeder og restauranter.

BRANCHENYT
Læs også