Erhverv
BREAKING

Tankstationer drukner i pakker - udlodder et års gratis benzin

Flere pakkecentre rundt omkring på landets tankstationer vil gerne have kunderne til at afhente deres pakker hurtigere.

Mange pakkeshops hos landets tankstationer er ved at drukne i pakker, og hos Shell forsøger man sig med en konkurrence for at få kunderne til at afhente pakkerne hurtigere. Foto: DCC Energi

Landets mange pakkeshops er ved at drukne i pakker, og det kommer kun til at blive værre i de næste uger op til jul.

Det gælder ikke mindst på de mange tankstationer, hvor butikken samtidig fungerer som det lokale pakkecenter.

Derfor vil DCC Energi, der driver Shell tankstationerne i Danmark, udlodde et års gratis forbrug af benzin eller diesel blandt de kunder, der hurtigst afhenter deres pakke i en GLS-pakkeshop.

»Vi er rigtig glade for alle de kunder, der benytter pakkeshoppen på vores tankstationer. Men vores forhandlere melder lige nu om massivt pres fra historisk mange pakker. Vores håb er, at udsigten til at kunne køre på gratis brændstof i hele 2021 kan lokke flere til at hente deres pakke, så snart de får besked om, at den ligger og venter i pakkeshoppen,« siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

Shell har 111 tankstationer med en pakkeshop. De næste tre uger kan kunder, der henter deres GLS-pakke hos Shell samme dag, som de modtager adviseringen, deltage i en konkurrence om at vinde et års forbrug af brændstof.

Den 23. december trækkes en vinder af Shell brændstof til en værdi af ca. 15.000 kr. blandt de hurtige pakkekunder.

Hos transportfirmaet GLS forventer man en fordobling af antallet af pakker frem mod jul sammenlignet med sidste år.

Men selv om kapaciteten er skruet i vejret, vil en forventet fordobling af pakkemængderne skabe travlhed og trængsel i mange pakkeshops.

»Vores pakkeshops tager forskellige tricks i brug for at få kunderne til at hente pakker hurtigt. Så det bliver spændende, om ikke det kan få kunderne til hurtigt at hente pakkerne. Vores budskab er helt klart, at det er en stor hjælp i den kommende tid, hvis du hurtigt henter dine pakker. Så får vi hele tiden gjort plads til de mange nye pakker, der kommer gennem vores system,« siger Marianne Jensen, der er kommunikationschef hos GLS.

BRANCHENYT
Læs også