Erhverv

»Vi er skuffede over ISS’ adfærd i denne sag«

Joe & The Juice siger, at konkursbegæringen fra ISS kommer på baggrund af et udestående på 40.000 norske kroner.

Joe & The Juice er dybt utilfredse med ISS' ageren i sagen om 40.000 norske kroner.  Foto: Jens Dresling/Polfoto

Fredag kom det frem i norske medier, at den norske afdeling af Joe & The Juice var blevet begæret konkurs af rengøringsgiganten ISS.

Nu svarer Joe & The Juice igen på begæringen, som selskabet mener er uretfærdig.

Sagen drejer sig ifølge Joe & The Juice om et udestående på 40.000 norske kroner for rengøring af norske lufthavnsfilialer i en periode fra maj til nu. Joe & The Juice mener ikke, at de skal betale de 40.000 kroner, da filialerne har været lukket ned i perioden.

»Vi har en tvist med ISS i størrelsesordenen af 40.000 norske kroner, hvor der pågår en dialog om udført arbejde. Vi mener desuden ikke, at ISS har fulgt de formelle procedurer og der er flere indikationer på, at dette er en uretmæssig konkursbegæring. Vores advokat er i kontakt med ISS’ advokat for at løse situationen,« skriver Joe & The Juice i en meddelelse.

At sagen mellem ISS og Joe & The Juice skulle komme så vidt, var ikke noget, sidstnævnte havde regnet med.

»Vi er overraskede over at læse om konkursbekendtgørelsen i de norske og danske medier vedrørende vores norske virksomhed. Der er intet grundlag for en konkurs, og vores norske driftsaktiviteter er sunde,« skriver Joe & The Juice og fortsætter:

»Vi er skuffede over ISS’ adfærd i denne sag. Den skaber unødvendig utryghed blandt vores medarbejdere og samarbejdspartnere i disse svære coronatider.«

Joe & The Juice fortæller, at der på ingen måde er tvivl om den fortsatte drift i hverken Norge eller Danmark.

Læs også
Top job