Serier

Anita Kaag og hendes mor er på vej videre efter minksagen – men en ting har de mistet for evigt

For tre måneder siden besøgte Jyllands-Posten minkfarmeren Anita Kaag og hendes familie midt i en livskrise, da de blev bedt om at aflive 22.000 mink og sige farvel til deres arbejdsliv. I dag står familien i et nyt vadested.

Corona rammer verden
Kaos under minkkrisen er blevet afløst af hjemmeskole af familiens tre børn, som deres mormor, Ida Christensen, står for, mens Anita Kaag opkvalificeres til hjemmesygeplejerske i Ikast Kommune, og Søren Kaag passer sit job som assembly manager. På billedet er han netop hjemvendt til de sidste lektier – og fejring af sin fødselsdag.

Ida og Ole Christensen følte en indre lettelse, da deres datter Anita Kaag og svigersønnen Søren Kaag i 2012 spurgte, om de på sigt måtte overtage familiens minkfarm og barndomshjem i Bording.

Følelsen udsprang ikke af et brændende ønske om at gå på pension fra livet som minkfarmere. At stå op hver dag for at fodre og avle på dyrene havde været et ganske godt og til tider ganske givtigt liv, selv om det også havde været hårdt og slidsomt indimellem. ..

BRANCHENYT
Læs også