Serier

Isolerede stjerner tvinges til at træne tennis på hotelværelset

En dansker er blandt de 70 isolerede Australian Open-spillere, der er nødsaget til at træne tennis på deres hotelværelser.

Corona rammer verden
Mikael Torpegaard er førstereserve til at træde ind i turneringen, hvis en spiller skulle melde afbud. Han fortryder ingenlunde sin beslutning om at tage til Australian Open, der kan byde på karrierens største kamp. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Tennis-talenter træner, inden Danmark møder Puerto Rico i Davis Cup. Mikael Torpegaard ved dagens træning i Holbæk. Onsdag 4. marts 2020. Mikael Torpegaard Mikael Torpegaard

Der er stor forskel på gulvtæppe og hard court, må 70 tennisspillere i disse dage sande, heriblandt Danmarks bedst rangerede herrespiller, Mikael Torpegaard.

De er spærret inde på deres respektive hotelværelser i 14 dages streng isolation uden mulighed for at træne tennis, efter ni personer er testet positive for corona i tre fly, som har fragtet spillere og trænere til Melbourne forud for Australian Open, der begynder den 8. februar. Spillerne, der ikke var med på de tre chartrede fly, er også i isolation, men har mulighed for at bevæge sig ud til et træningsanlæg fem timer om dagen. ..

BRANCHENYT
Læs også