Serier

Trods smittefarlig virusvariant fortsætter danskere med at rejse til Dubai

Politikere og eksperter argumenterer for at indføre krav om test og karantæne, når rejsende krydser den danske grænse, for at holde nye coronamutationer ude.

Corona rammer verden
Jonas Korsgaard og Julie Miljkov er på vej til Dubai. De skal på forretningsrejse, hvor de skal lave videoer og andet indhold til Jonas Korsgaards online træningsfirma. Foto: Carsten Snejbjerg. Max Jørgensen skal til Thailand på ubestemt tid, indtil videre har han booket hotel til det første år. Han mener, det er en god idé, hvis man laver krav om selvisolation, når man kommer hjem fra ferie. Foto: Carsten Snejbjerg. Peter Pallishøj på nej til Chennai i Indien på forretningsrejse, han er generelt imod sanktioner og bøder, men det kan være nødvendigt, hvis folk ikke selvisolerer, mener han. Foto: Carsten Snejbjerg. Københavns Lufthavn er stadig tæt på mennesketomt på grund af de mange rejserestriktioner. Foto: Carsten Snejbjerg.

Selv om en ny, smittefarlig sydafrikansk variant af coronavirus er landet i Danmark, formentlig i kroppen på en tilrejsende fra Dubai, har flere danskere pakket kufferten og er på vej mod netop den destination.

I Københavns Lufthavn har Jonas Korsgaard og Julie Miljkov mandag taget opstilling i køen for at aflevere bagagen til eftermiddagsafgangen mod Dubai...

Læs også
Top job