Erhverv

Dårligt nyt for biografer: James Bond film udskudt igen-igen

"No Time to Die"-filmen om den britiske agent skulle have haft premiere i april sidste år - nu bliver det tidligst den 8. oktober i år.

Daniel Craigs sidste optræden som James Bond i filmen "No Time to Die" er igen blevet udsat på grund af coronakrisen. Her er han James Bond i filmen Spectre. (AP Photo/Angelo Carconi, ANSA, File)

Det bliver tidligst den 8. oktober, at den seneste James Bond film ”No Time to Die” får premiere.

Det er tredje gang, at filmens premiere får en ny dato.

Oprindeligt skulle den have været i biograferne den 10. april 2020 i USA. Så blev den udsat til den 2. april i år, og nu er åbningen udskudt yderligere til oktober.

Det er filmselskabet MGM, der i et tweet i dag skriver, at premieren igen er udsat.

Den 25. film i James Bond-serien - og den sidste med Daniel Craig i hovedrollen - var den første af de mange nye store film på vej, der blev udsat på grund af lukkede biografer som en følge af coronakrisen.

Filmindustrien og dermed biograferne har siden oplevet flere udsættelser af kommende nye film. Marvels ”Black Widow”, Universals ”F9” og Paramounts ”Top Gun: Maverick” har alle måtte udsættes.

Også Sony har for nylig meddelt, at filmen ”Ghostbusters: Afterlife” ville blive flyttet fra den 6. juni til den 11. november.

BRANCHENYT
Læs også