Erhverv

Ugens optur: Novo mister sin Messi - det er en ren »win-win«

Novos forskningsdirektør, Mads Krogsgaard, som Lars Rebien tidligere har kaldt Novos svar på fodboldspilleren Messi, stopper hos medicinalselskabet efter en gloværdig karriere. Nu skal han være topchef i Novos fond. Selv kalder Krogsgaard skiftet en win-win.

»Det er set med mine øjne en win-win-situation. For det første dukker en mulighed for at blive CEO i Novo Nordisk Fonden nok kun op én gang i mit liv. Det falder sammen med, at de kolleger, der nu bliver udnævnt, Marcus Schindler og Martin Lange, har udviklet sig fremragende over de senere år i min ledergruppe,« siger Mads Krogsgaard Thomsen om sit skifte fra Novo til Novo Nordisk Fonden. Foto: Gregers Tycho

Ugens opture:Mads Krogsgaard Thomsen, ny adm. direktør i Novo Nordisk Fonden

Der er Mads Krogsgaard Thomsen, og så er der alle de andre. Få i den internationale medicinalbranche kan matche den imponerende karriere, som han har haft i over 20 år som Novos forskningsdirektør. Krogsgaard har utvivlsomt en stor andel i Novos nutidige succes, og hatten af for det. Nu takker han af for at fortætte som ny topchef for Novo Nordisk Fonden. ..

BRANCHENYT
Læs også