Erhverv

Kasi-Jesper Nielsen lukker firma og flagskibsbutik i København

Efter en stribe konkurser på det seneste har Jesper "Kasi" Nielsen nu valgt at lukke Amazing Jewelrys butik i København og satse digitalt.

Artiklens øverste billede
Jesper Nielsen lukker sin flagskibsbutik i København. Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Den kendte erhvervsmand Jesper Nielsen, bedre kendt som Kasi-Jesper, lukker nu smykkefirmaet Amazing Jewelrys flagskibsbutik på Strøget i København.

Samtidig lukker han det danske selskab bag, hvorfra butikken har været drevet, og i stedet vil han nu fremadrettet satse digitalt med salg af smykker.

Det skriver Jesper Nielsen på Facebook.

»Amazing retail lukker, og vi er nu 100 pct. et onlineselskab gennem brandet Jesper Nielsen. Vi lukker vores Amazing-selskab i DK og vores butik på Strøget. Dvs vi har valgt ikke at genåbne den, når restriktioner lempes igen,« skriver han.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Jesper Nielsen forklarer videre, at fremtiden er »online«, og at de ansatte i Amazing Jewelry ApS alle er blevet genansat i et andet selskab.

Finans har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Jesper Nielsen.

Netop Amazing Jewelry ApS har været på radaren hos advokat Boris Frederiksen fra Advokatfirmaet Poul Schmith. Han er kurator i en stribe konkursboer relateret til Kasi-familien og har jagtet 13,8 mio. kr. hos Amazing Jewelry.

Pengene hører ifølge Boris Frederiksen hjemme i Kasi ApS’ konkursbo.

»I sidste instans kan det blive en nødvendighed at underkaste Amazing Jewelry ApS en konkursbehandling for at inddrive pengene. Det må vi ultimativt vurdere og overveje sammen med kreditorerne,« sagde Boris Frederiksen i august.

Han tvivlede i samme ombæring på Amazing Jewelrys betalingsevne og forklarede, at familien Nielsen bestrider, at de 13,8 mio. kr. tilhører Kasis konkursbo. Derfor vil familien hverken betale tilbage eller indgå en afdragsordning.

Kravet om tilbagebetaling af de 13,8 mio. kr. stammer fra Kasi-familiens salg af miniandele i en potentiel earnout-betaling fra smykkeselskabet Pandora.

Over 500 private investorer har købt miniandelene, og provenuet fra salget er derefter blevet overført fra Kasi ApS til Amazing Jewelry ApS.

Det potentielt største aktiv i konkursboerne er Kasi-familiens verserende voldgiftssag mod smykkekoncernen Pandora, som derfor føres af Boris Frederiksen på vegne af konkursboerne.

Jesper Nielsen og hans familie påstår at have et tilgodehavende på over 2 mia. kr. hos Pandora fra den bitre kamp, der har udspillet sig mellem parterne gennem en lang årrække.

I november fik Pandora erklæret Jesper Nielsen personligt konkurs, fordi han ikke har betalt de millionbøder, han har fået for adskillige gange at bryde den tavshedsklausul, som voldgiftssagen er underlagt.

Den personlige konkurs kom ovenpå et 2020, hvor Jesper Nielsen og hans familie blev indstillet til konkurskarantæne for »groft uforsvarlig forretningsførelse«. Samtidig blev Jesper Nielsen og familien indstillet til politimæssig efterforskning for deres ageren i det nu konkursramte selskab Kasi ApS.

I december afviste Jesper Nielsen over for Finans, at han er ligeglad med loven, men forklarede, at han blot forsøger at manøvrere i en situation skabt af næsten 10 års slagsmål med først skattevæsenet og siden Pandora.

»Så må jeg tage de slag, som det giver, men vi har aldrig haft intentioner om at gøre noget ulovligt,« sagde han.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.