Erhverv

Fertin runder milliarden - nu skal cannabis løfte salget

Båret af især nikotintyggegummiforretningen har Fertin rundet mia. kr. i omsætning i 2020. I år skulle produktionen og salget af cannabis-produkter gerne begynde at rulle ud af fabrikken i Canada.

Fertin Pharma håber i år at kunne have de første godkendte cannabisprodukter parat fra den canadiske fabrik. I USA åbner det amerikanske marked forhåbentligt. Derefter er forventningen, at det bliver et multimilliardmarked. Foto: Mette Krull.

Nu er det nu. 2021 skal blive året, hvor de første cannabisprodukter begynder at rulle ud af fabrikken i Canada, så cannabis med tiden kan bide nikotinen i haserne som den vigtigste indtægtskilde for Fertin Pharma.

»De store konsulenthuse taler om et marked på over 100 mia. dollars om året frem mod 2025 og over 200 mia dollars i 2028. Vi går ikke efter en omsætning på mange milliarder dollars, fordi vi ”kun” har leveringsteknologien. Men det kan stadig blive en vigtig vækstmotor for os og udgøre et betydeligt forretningsområde,« forklarer Peter Halling, adm. direktør i Fertin Pharma...

BRANCHENYT
Læs også