Erhverv

Carlsberg snupper stor Unibrew-kunde

Foto: Stephen Hird

Carlsberg Danmark har indgået partnerskab med BC Hospitality Group, der råder over konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 gæster.

Den nye aftale betyder, at de ventede over 1 mio. gæster fra ind- og udland, vil blive mødt med Carlsberg eller Tuborg i hanerne, når koncernens venues og hoteller i København genåbnes.

- Det er en stor dag for Carlsberg Danmark og en vigtig aftale, vi har lukket. Vores DraughtMaster fustagesystem har været helt centralt for forhandlingerne, men BC Hospitality Group har i lige så høj grad ønsket et partnerskab, der sikrer cirkulær genbrug og reducerer miljø- og klimapåvirkningen, siger Henrik Friis Fredvig, direktør for on-trade, Carlsberg Danmark.

BC Hospitality Group råder over knap 1600 hotelværelser, Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers, og mere end 160 møde- og konferencelokaler og cirka 200.000 kvm konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 samtidige personer.

BC Hospitality Groups nye multiarena på 14.000 kvm, og udbygning af Bella Center Copenhagen står færdig i løbet af 2021 helt efter planen.

BRANCHENYT
Læs også