Erhverv

Volkswagens navneskifte i USA var en tidlig aprilsnar

Den tyske bilfabrik sendte en pressemeddelelse ud om navnet på dens elektriske biler i USA.

Foto: VW.

Den tyske bilfabrik Volkswagen eller VW var tilsyneladende på vej til at ændre navn på sin organisation i USA til ”Voltswagen of America”.

VW havde nemlig ved en fejl sendt en pressemeddelelse ud på sin hjemmeside en måned for tidligt, hvor man annoncerede navneskiftet i USA til ”Voltswagen”, skrev CNBC.

”Voltswagen” forklarede, at koncernen er i gang med et større skifte væk fra benzin- og dieselbiler og over til el - deraf ordet volt. Den del er der sandsynligvis ikke noget usandt ved.

Men meddelelsen, der nærmere lignede et udkast til en pressemeddelelse, blev siden fjernet, og det viste sig efterfølgende, at det var et forsøg på en tidlig aprilsnar.

Navneskiftet skulle blot skabe opmærksomhed omkring Volkswagens reelt klart øgede fokus på elbiler, oplyser en talsmand for selskabet til nyhedsbureauet Bloomberg.

Af meddelelsen fremgik det, at navneskiftet skulle ske til maj og omtalte det som »en erklæring til offentligheden om, at selskabets fremtidige investeringer vil foregå inden for el-segmentet.«

Læs også
Top job