Serier

»Gigantisk myndighedssvigt«: Rocker-relaterede direktører efterlod moms- og skattegæld på 36 mio. kr.

Trods to politianmeldelser fra konkursadvokat har politiet mere end to år senere endnu ikke rejst tiltale mod Bandidos-relateret direktør.

Svindelmaskinen
To et halvt år efter Bandidos-rocker og hans Bandidos-relaterede far efterlod sig moms - og skattegæld på 36 mio. kr. er der intet sket i sagen. 
 Illustration: Anders Thykier

Det er mere end to et halvt år siden, at konkursadvokat Per Astrup Madsen fra advokatfirmaet DLA Piper første gang politianmeldte iværksættervirksomheden Rhode Trading for formodet økonomisk kriminalitet. Firmaet - og dets tæt forbundne samarbejdspartner - var gået konkurs i sommeren 2018 og havde efterladt en moms- og skattegæld på 36 mio. kr. Et par måneder senere var der dukket nye forhold op i konkursboet, som fik Per Astrup Madsen til igen at rette henvendelse til politiet vedrørende firmaet, som havde haft en Bandidos-rocker som direktør. Men politiet reagerede tilsyneladende ikke, fortæller konkursadvokaten.

I slutningen af marts 2021 rykkede han politiet for at høre, hvad der skete i sagen. Her lød politiets svar: Foreløbigt intet...

Læs også
Top job