Erhverv

GN-aktien stiger på opjustering

GN Store Nord har opjusteret forventningerne til hele året, og aktien sendes op med omkring 2,5 pct.

GN Store Nord bliver fra morgenstunden belønnet af investorerne efter koncernen har opjusteret forventningern til hele året.

Investorerne belønner fra morgenstunden GN Store Nord med en stigning i aktiekursen på godt 2,5 pct. efter lidt over en times handel.

Aktien åbnede ellers med en stigning på over 4 pct., men er siden faldet lidt tilbage

Stigningen sker på baggrund af en opjustering fra koncernen fra morgenstunden. Det er en stærk udvikling i divisionen GN Audio, der har udløst opjusteringen.

GN Store Nord har opjusteret dele af sine forventninger til 2021 efter et godt første kvartal i en foreløbig opdatering af udviklingen i første kvartal.

Det er især divisionen GN Audio, der trækker fra. GN Audio forventer nu en fremgang i omsætningen på ”mere end 25 pct.” mod tidligere mere end 20 pct.

Umiddelbart kommer det ikke til at slå i gennem på driftsoverskuddet, hvor marginalen fastholdes på niveauet ”mere end 21 pct.”

Koncernen opjusterer på baggrund af den positive udvikling i Audio nøgletallet indtjening per aktie - EPS - til en vækst på ”mere end 60 pct.” mod tidligere mere end 50 pct.

GN Store Nord udsender sin egentlige kvartalsmeddelelse den 6. maj.

BRANCHENYT
Læs også