Serier

Genåbning: Mikkeller og Old Irish frygter mangel på »spontane gæster« efter regeringens 30 minuttersregel om bordbestilling

Danske barer frygter et scenarie, hvor de må afvise gæster, selvom de kan se et tomt bord, efter indførelsen af den nye regel om bordbestilling minimum 30 minutter i forvejen.

Corona rammer verden
Mikkel Borg Bjergsø er stifter af ølproducenten Mikkeller. Han frygter, at 30 minuttersreglen vil få flere af de spontane gæster til at blive væk. Foto: Gregers Thyco. Adm. direktør i Old Irish Pub, Peder Blak, glæder sig til at åbne 20 af sine 22 pubs, men han forudser en underskudsforretning, så længe de strenge retningslinjer gælder. Foto: Kasper Heden Andersen.

Det var en glædens dag for mange barer og værtshuse, da Erhvervsministeriet i fredags meddelte, at de kan åbne på lige fod med restauranter og caféer fra den 21. april.

Nu har nye aspekter af kravene til genåbningen vekslet et glædeligt suk til nye panderynker for de danske bar- og værtshusejere, efter regeringen søndag morgen meldte retningslinjerne for genåbningen ud...

BRANCHENYT
Læs også